Kan ik al naar huis?

Partners

beterbenutten.nl  
Platform Beter Benutten

Beter Benutten is een platform van en voor betrokkenen bij het programma Beter Benutten van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu.

 
B en W electro  
B&W Elektro en Beveiliging

Alarmsystemen  |  Camera  |  Elektro technische installaties  |  Data- & telecommunicatie

 
CNI Europe  
CNI Europe

CNI Europe bv, World Wide Partner of the Year, is al 13 jaar gespecialiseerd in hoge resolutie camera oplossingen van MOBOTIX Voor al uw advies, training en ondersteuning!

 
Kil 3 Filecamdrechtsteden
De vereniging beheer Dordtse Kil III

De vereniging beheer Dordtse Kil 3 bestaat sinds 2001. Het doel van de vereniging is het (doen) bevorderen van de kwaliteit van het bedrijventerrein Dordtse Kil III te Dordrecht en alles wat daarmee samenhangt in de ruimste zin van het woord.

 
Micha-Design.nl  
Micha-Design.nl

Grafische vormgeving en internet realisatie.
Waar een klein bedrijf groot in kan zijn!

 
ParkTrust  
ParkTrust

Parkmanagement van ParkTrust staat garant voor een slagvaardige organisatie die diverse beheeractiviteiten verzorgt, variërend van de openbare ruimte tot gezamenlijke afvalinzamelingen tot en met kinderopvang. Het concept biedt belangrijke voordelen zoals waardevastheid van het onroerend goed en een positief imago. Het resultaat is duurzame kwaliteit en kosten voordelen.

 
Provincie Zuid Holland  
Provincie Zuid Holland

Zuid-Holland is het dichtstbevolkt van de 12 Nederlandse provincies. Er wonen, verdeeld over 67 gemeenten, ruim 3,5 miljoen mensen. Zuid-Holland beslaat een gebied van 2818 km2 land en 585 km2 water. Zuid-Holland is de belangrijkste economische, agrarische en dienstverlenende provincie van Nederland.

 
 
Kil tunnel  
Tunnel Dordse Kil

De Kiltunnel is een tunnel voor wegverkeer onder de Dordtsche Kil en sinds 1 oktober 1977 de belangrijkste oeververbinding tussen de Hoekse waard en het Eiland van Dordrecht.

 
Van der Valk Dordrecht Filecamdrechtsteden
Van der Valk Hotel Dordrecht

12 conferentieruimtes, gratis parkeergelegenheid en gratis wifi. Onze gasten zijn van alle gemakken voorzien. Een modern wellness center, fitnessruimte en zwembad met terras.

  
Grafische vormgeving & internet realisatie Micha-Design.nl